Училище в Костенец с мило тържество за патронния си празник

На 11 май  ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” – гр. Костенец отбеляза своя патронен празник. По този повод бе организирана тържествена програма, в която се включиха гости и възпитаници на училището.

Начало на официалната част постави Теодора Цветанова, директор на ОУ “Св. Св. Кирил и Методий”, която поздрави всички ученици, учители и гости. Официални гости на събитието бяха Йордан Ангелов, кмет на община Костенец и Маргарита Минчева, зам.-кмет на общината. В обръщение към присъстващите кметът на общината отправи благопожелания към ръководството на училището, преподавателите и учениците.

Тържеството премина в песни и рецитали на възпитаници на училището, посветени на Светите братя.

Ние от община Костенец честитим патронния празник на ОУ “Св. св. Кирил и Методий” и пожелаваме на всички учители да бъдат все така последователни и отговорни в своята мисия да възпитават и да дават знания на нашите деца! На учениците пожелаваме да бъдат смели, настойчиви и инициативни. Не спирайте да трупате опит и знания, следвайте мечтите си и вярвайте в себе си, написаха в социалните мрежи от общинската администрация.