ФК “Кюстендил” играе последната си контрола, гостува на “Пирин” в Разлог

Наставникът Николай Николов картотекира 4- ма нови играчи

Последната си проверка от зимната подготовка за пролетния дял на Югозападна Трета лига ще изиграе в събота тимът на ФК “Кюстендил”. Играчите на Николай Николов- Чезето гостуват в събота, 13 февруари на “Пирин” в Разлог. До момента третите във временното класиране изиграха четири официални контроли и две учебни игри, в които записаха 5 победи и едно поражение.

Четирима са сигурните нови играчи в отбора, които ще подсилят ФК “Кюстендил” през пролетния дял. Това са Андрей Йорданов, Иван Иванов, Христо Кирев и Евгени Зюмбулев. Предстои до дни наставникът да ги картотекира в БФС.

Четирима са и футболистите със здравословни проблеми, като трима със сигурност пропускат началото на първенството. Това са Кирил Вълов, който е със счупена ръка, Евгени Гроздин, който е със съмнения за херния и му е дадена почивка, както и Марио Евтимов, който се възстановява от контузия. Виктор Анастасов, който страда от дискова херния, започна леки тренировки.

В първия кръг от пролетния дял ФК “Кюстендил” гостува на 20 февруари, събота от 14 часа на “Гранит” Владая, като срещата ще се играе на неутрален терен заради наказание с лишаване от домакинство на “Гранит”.

Краси Ценкова