Футболистите на Беласица без почивка за мача в Монтана

Ташко СУЛЬОТОВ
Първата си тренировка за мача срещу отбора на Монтана от едноименния град наставникът на мъжкия отбор на Беласица Иво Тренчев проведе във вторник преди обяд – ден след изиграния мач в Симитли срещу отбора на Ботев ІІ Пловдив. Преди да изведе футболистите на терена на стадион “Цар Самуил”, Тренчев направи обстоен обзор и анализ на играта на всички футболисти, на които гласува доверие срещу тима от Пловдив.
“Всички футболисти са на мое разположение. Няма контузени и наказани. Ще ни бъде напрегнато през настоящата седмица, защото за шест дни ще трябва да изиграем два официални мача. Нямаме право да коментираме програмата. Жалко, че все още не са картотекирани двамата чуждестранни футболисти – бразилецът Игар Фелипе и камерунецът Куфре Ета. Длъжен съм да работя с наличните футболисти. В остатъка от заниманията ще работя върху изчистване на допусканите до момента грешки”, сподели наставникът на Беласица.
В изминалия кръг отборът на Монтана завърши наравно 2:2 като гост в Своге срещу местния Спортист и с 4-те спечелени точки до момента заема 8-мо място във временното класиране на групата. Отборът на Беласица има две домакински победи – срещу Добруджа и Ботев ІІ Пловдив и с 6 спечелени точки са на 6-то място във временното класиране.