Христо Гърбов гостува в Сандански с “Помощ, жена ми е луда”

Популярният актьор Христо Гърбов ще гостува в Сандански в главната роля на спектакъла “Помощ, жена ми е луда”. Това съобщиха организаторите на театралното събитие. Постановката е дело на Орлин Дяков, сценографията – на Цанко Цанев, а костюмите – на Виолета Радкова. В представлението са ангажирани и актьорите Петя Венелинова, Тихомир Благоев, Ясена Господинова, Йовко Кънев, Ивайло Спасимиров, Кристиана Ценкова, Тони Тончева.

Организаторите на продукцията посочват, че това е една от популярните комедии на съвременния френски драматург Жан Барбие. Семейните и служебни отношения на шеф на корпорация създават безкрайни комични положения, описани от автора в стила на изисканата френска комедия. Цитирана е статия на вестник “Паризиен”, в която е отбелязано, че в пиесата има заразителен смях и е истински театрален успех.

В Сандански хитовата постановка ще бъде представена за първи път на 7 юни от 20.30 часа на сцената на Летния театър. Местата са ограничени заради противоепидемичните мерки, а билети се продават в Туристическо-информационен център Сандански (до ГУМ).