Частични ремонти се извършват на пътя Гърляно-Бобошево

Частични ремонти на асфалтовата настилка се извършват по пътя Гърляно – Бобошево. Това съобщиха от Областно пътно управление – Кюстендил. Движението по път III-6001 Гърляно – Бобошево от км 0 до км 13 се осъществява двупосочно в една лента. Движението се регулира от пътни знаци.

Движението по път Цървеняно – граница с област Перник от км 37 до км 42 се осъществява в една лента на определени участъци поради извършване на превантивен ремонт на пътното платно. Движението е сигнализирано с пътни знаци, а при необходимост и от сигналисти. Срок до 31 май 2021 година.

Движението по път ІІІ-6222 Смоличано – Пелатиково от км 10 до км 14 е ограничено в двете посоки за моторни превозни средства над 3.5 тона поради пропадане на част от пътното платно. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Срокът е до 2 август 2021 година.

Движението по път III-107 Пастра – Рилски манастир от км 27 до км 28 е двупосочно в една лента поради ремонт на преградна стена. Движението се регулира от светофарна уредба с максимална допустима скорост до 20 км/ч. Срокът е до 4 юни.

Нормално е движението по републиканската пътна мрежа на територията на област Кюстендил. Пътните настилки навсякъде са сухи, видимостта е добра.