ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ЩЕ ОГРАНИЧИ ПЛАНИРАНИТЕ ПРЕКЪСВАНИЯ ДО ВЪЗМОЖНИЯ МИНИМУМ И ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА

CEZ-logo

ЧЕЗ Разпределение България ще сведе обявените планирани прекъсвания за предстоящата седмица до възможния минимум. Компанията ще удължи периода на ограничение на ремонтите и ще извършва най-неотложни дейности и работи с по-кратка продължителност. ЧЕЗ Разпределение не може да ограничи планираните прекъсвания, поискани от собственици на чужди съоръжения, въпреки че касаят електрозахранването на нейни клиенти, както и временните преустановявания на електрозахранването с цел присъединяване на нови потребители.

В случай на допълнително влошаване на метеорологичната обстановка, ЧЕЗ Разпределение България ще реагира своевременно и ще ограничи изцяло планираните прекъсвания. При достигане на обичайни за сезона температури компанията ще възобнови планираните дейности в техния пълен обем.

За да поддържа стабилността на мрежата ЧЕЗ Разпределение трябва да извършва регулярни дейности по поддръжка, подмяна и ремонти на съоръжения. Само по този начин компанията може да гарантира услугата, която предлага, както и да спазва нормативните изисквания.

 

Пресцентър на ЧЕЗ България

е-mail: communications@cez.bg