„Чудомирщини” гостува в Симитли

На 09 декември от 18:00 часа, киносалонът на НЧ „Св. Климент Охридски – 1922“ – град Симитли, ще посрещне спектакъла „Чудомирщини“. Постановката е с награда “Най-добър актьор” на VII Европейски фестивал на пътуващия театър.

„Чудомирщини“ е първото самостоятелно представление на Театрална къща „Миларт“. Спектакъл за миналото, настоящето и това, което предстои. Осем разказа на големият творец Чудомир оживяват, представени от Стефан Милков, като различни герои, с различни характери, в различни ситуации, но поставени през погледа на днешния съвременен млад човек. Ще надзърнем в миналото си, но не само от любопитство, а за да разберем, че годините са оставили у всеки топлите спомени за роднини, приятели, съседи или просто добри познати.

Един актьор ще ни представи пъстрата и интригуваща палитра от човешките взаимоотношения по нашите земи и то чрез образите на внезапно появили се герои от едно българско село.

Много смях, забавление и вулкан от емоции, преплетени с неочакваното изумление, че след толкова много години носим същите нрави  като от едно време. „Чудомирщини“ е по разкази на Чудомир, с режисьор Милослав Милославов, участва актьорът Стефан Милков.

Билетите за представлението са на стойност 8 лева и ще се продават на място преди началото на представлението.