Шампионът Иво Ангелов разиграва на търг анцуг в помощ на Цвета, за часове стигна до 600 лв. 

Шампионът по борба Иво Ангелов от Перник се вкючи в благотворителната инициатива в помощ на болната Цвета Страхилова. Той предложи на търг във фейсбук свой анцуг. Шампионът обясни, че спортният екип е много специален за него, тъй като с него е бил на награждаването на Европейското първенство по борба – Нови Сад 2017 г. “Вярвам, че има добри хора, които да наддават за него. Началната цена е 50 лв., краен срок на търга 4 юни 2021 г. Сумата ще отиде в сметката на Цвета”, разясни Иво Ангелов.

Само за няколко часа в неделния ден анцугът стигна до 600 лв., предложени от Калин Сергиев.

К. Богданов също пусна на търг още една своя картина от изложбата му The Birds. Картината се казва “Безочие” и нейната начална цена е 150 лв. Търгът приключва във вторник, 14,00 ч. Засега картината е достигнала цена от 300 лв.

Явор Йорданов предлага на търг шал на “Ливърпул” с автограф на легендарния Джон Барнс. Шалът е закупен от магазина на Анфийлд и е оригинален продукт. Първоначална цена 100 лв.

Крайният срок е 31 май в 22,00 ч. Шалът на този етап е стигнал цена от 400 лв.

В пернишкото село Драгичево в събота се проведе детски футболен турнир, на който също бяха събирани средства за лечението на Цвета. Събраните средства от поставената кутия са 277 лв. и ще бъдат преведени по сметката на момичето. Цвети се бори с коварно заболяване и има нужда от спешна трансплантация в чужбина. Тя е златното момиче на ДЮФА „Граовче”. Балканска, европейска и световна шампионка по фолклор. В колекцията си от медали има над 50 златни медала от национални и международни фестивали и конкурси.