Шефът на ОДМВР – Кюстендил, Пламен Стоилов награди 153 полицаи от областта за празника им

Директорът на ОДМВР ст.  комисар  Пламен Стоилов награди 153 служители  от Кюстендилска област с „писмена похвала“, съобщиха от полицията.  Всички награди са мотивирани с конкретен професионален принос в изпълнението на задълженията им.

Ст. комисар Пламен Стоилов поздрави служителите, успешно осъществили специализираните операции за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици, акцизни стоки и културни ценности. Той подчерта, че ръстът на разкриваемост за регистрираните през периода престъпления е с 16.28 пункта увеличение в сравнение със същия период на миналата година.

От началото на тази година служителите са открили и иззели на територията на Кюстендилска област 29 920 къса цигари без български акцизен бандерол, над 13 кг нарязан тютюн и 215 л алкохол. Иззетите наркотични вещества надхвърлят 20 кг.

В поздравлението си към служителите на ОДМВР – Кюстендил, ст. комисар Стоилов изрази увереноста,“че въпреки трудностите всички заедно    ще продължим с упорство и отговорност да вършим работата си в полза на обществото“. Пожела на колегите си здраве и удовлетворение.

Ст. комисар Стоилов поздрави и стажанта, който пристигна  в ОДМВР  след завършен курс и награда „Писмена похвала“  от директора на Центъра за професионална подготовка при АМВР в Казанлък – за проявена инициативност и постигнати високи резултати в учебния процес по време на курса за първоначално професионално обучение,  пожела му  успехи.