Югозападът вика за „Ювентус”!

Сидер Томов и Владимир Елезов

 Общинският съветник Владимир Елезов от Благоевград: Роналдо е машина за голове

Владимир Елезов

 

Футболистът Сидер Томов от Перник: „Старата госпожа” ще спечели отново италианското първенство

Сидер Томов

Италианският шампион „Ювентус” стана тотален хит в световния футбол през последните месеци, след като привлече в редиците си един от модерните футболни крале – Кристиано Роналдо. Милиони фенове са вперили поглед в Роналдо и очакват от него магическо голово шоу, още толкова виждат в него човека, който ще донесе така жадуваната купа от Шампионската лига.

„Ювентус” стартира ударно в Серия А, гази и в ШЛ. В последния мач в „турнира на богатите” срещу „Йънг Бойс” една от младите звезди П. Дибала направи хеттрик за победата на „Ювентус”. В Югозапада италианският отбор има цяла армия от фенове. Известни личности също са фенове на „старата госпожа”.

„Вяра” потърси двама от големите фенове на „Ювентус” – Владимир Елезов от Благоевград и Сидер Томов от Перник, за да споделят мнението си за любимия отбор.

Владимир Елезов е общински съветник от Благоевград. Споделя, че е закърмен с любов към „Ювентус” и е един от най-върлите почитатели на отбора.

– Г-н Елезов, как оценявате старта на „Ювентус” в началото на новия сезон?

 

Сидер Томов е от Перник, футболист, чийто дядо Георги е легенда на „Миньор”-Перник. В НСА е завършил „Треньор по футбол” с Б-лиценз. Той преживя голямото щастие да гледа любимците си на живо и да стъпи на стадиона им „Алианц Стейдиъм”. Ето и неговите откровения за футболния отбор от Торино:

– Как се запалихте по „Ювентус”?

 

още Подробности четете в печатното издание