16-те кандидатки за титлата “Девойка Кюстендилска пролет 2020”

Претендентките направиха фотосесия с народни носии, конкурсът е на 20 март

 

16-те претендентки за титлата „Девойка Кюстендилска пролет 2020” си направиха фотосесия в народни носии. Най-старият конкурс за женска красота в България и неговото 54-то издание ще се проведе на 20 март. Спектакълът започва в 19 часа на пл. „Велбъжд”. Входът е свободен. Ще бъде избрана и победителка на публиката, като цената на SMS-а на номер 1925 за всички мобилни оператори е 1,20 лв.

 

№1 Елица Павлова Чавдарова – 16 г.  Ученичка в 88-о СУ „Димитър Попниколов”, специалност „Английски и испански”. Зодия – Близнаци. Обича да пее, да излиза с приятели и да спортува. Мечтае да се занимава професионално с музика.

Гласувайте за с текст латинско P1.

№2 Стефани Светлинова Иванова – 16 г. Учи в ЕГ „Д-р Петър Берон”, специалност „Английски и испански”. Зодия – Козирог. Прекарва свободното си време с приятели и семейството си. Харесва музиката и дългите разходки. Мечтае за успешна кариера като адвокат.

Гласувайте за Стефани с текст латинско P2.

№3 Божидара Павлинова Стоянова – 16 г. Учи в Природо-математическа гимназия „Проф. Емануил Иванов”, специалност „Софтуерни и хардуерни науки”. Зодия – Везни. Обича да спортува, да излиза с приятели и да гледа филми. Мечтае да помага на хората, както и да посети много държави.

Гласувайте за Божидара с текст латинско P3.

№4 Габриела Георгиева Миланова – 16 г. Учи в ПГ по икономика и мениджмънт „Йордан Захариев”, специалност „Банково дело”. Зодия – Рак. Обича да пее, да снима, да пътува и да помага на хората. Мечтае да стане фотограф или адвокат.

Гласувайте за Габриела с текст латинско P4.

№5 Вероника Даниелова Василева – 17 г. Учи в ЕГ „Д-р Петър Берон”, специалност „Английски и испански”. Зодия – Рак. В свободното си време тренира художествена гимнастика, чете книги и излиза с приятели. Мечтае да стане модел или моден дизайнер.

Гласувайте за нея с текст латинско P5.

№6 Златина Людмилова Величкова – 17 г. Учи в ЕГ „Д-р Петър Берон”, специалност „Английски и испански”. Зодия – Овен. Занимава се с музика, прекарва времето си с приятели и семейството си. Мечтае да я приемат в Медицинска академия и да стане хирург.

Гласувайте за Златина с текст латинско P6.

№7 Гергана Росенова Стойчева – 17 г. Учи в Природо-математическа гимназия „Проф. Емануил Иванов”, специалност „Математика и информатика”. Зодия – Скорпион. Обича танците, тениса на корт и рисуването. Също така да излиза със семейството си и приятели. Иска всички, които обича, да бъдат винаги здрави и щастливи и един ден да работи като архитект.

Гласувайте за Гергана с текст латинско P7.

№8 Михаела Валентинова Георгиева – 17 г. Ученичка в ЕГ „Д-р Петър Берон”, специалност „Английски и испански”. Зодия – Телец. През свободното си време обича да се разхожда из природата, да снима, да рисува и да готви. Тренира художествена гимнастика и модерни танци. Обича да прекарва време със семейството си. Мечтае да стане адвокат, да обиколи света, да се срещне с хора от различни култури.

Гласувайте за Михаела с текст латинско P8.

№9 Ралица Павлова Васева – 16 г. Учи в ПГ по икономика и мениджмънт „Йордан Захариев”, специалност „Митническа и данъчна администрация”. Зодия – Овен. Обича да рисува и да излиза с приятели. Мечтае да се развива в сферата на икономиката и да допринесе за развитието на града.

Гласувайте за Ралица с текст латинско P9.

№10 Памела Павлова Георгиева – 16 г. Учи в ПГ по икономика и мениджмънт „Йордан Захариев”, специалност „Банково дело”. Зодия – Козирог. Любимо занимание е да гримира. Мечтае да стане адвокат и да защитава хората.

Гласувайте за Памела с текст латинско P10.

№11 Бригита Симеонова Андонова – 18 г. Ученичка в Природо-математическа гимназия „Проф. Емануил Иванов”, специалност „Математика и информатика”. Зодия – Скорпион. Обича да ходи на фитнес, да чете класическа литература и да пише стихове. Мечтае да стане мениджър, да издаде стихосбирка или роман. Гласувайте за нея с текст латинско P11.

 

№12 Надя Мелис – 17 г. Учи в Природо-математическа гимназия „Проф. Емануил Иванов”, специалност „Математика и информатика”. Зодия – Близнаци. Обича да спортува, танцува и да разглежда стари находки. Мечтае да бъде здрава, щастлива и успешна. Мечтае също да си отвори собствено заведение.

Гласувайте за Надя с текст латинско P12.

№13 Надя Николова Младенова – 18 г. Учи в Природо-математическа гимназия „Проф. Емануил Иванов”, специалност „Математика и информатика”. Зодия – Телец. Спортува активно от 4 години, в свободното си време обича да готви и да пътува, търсейки приключения. Мечтае да се реализира в сферата на бизнеса, да е полезна на обществото и да е щастлива.

Гласувайте за Надя с текст латинско P13.

№14 Радостина Красимирова Райчева – 16 г. Учи в ПГ по икономика и мениджмънт „Йордан Захариев”, специалност „Оперативно счетоводство”. Зодия – Риби. През свободното си време спортува, излиза с приятели, гледа филми. Обича да рисува и танцува. Мечтае да стане известен дизайнер в чужбина.

Гласувайте за Радостина с текст латинско P14.

№15 Мира Добромирова Христова – 16 г. Учи в ЕГ „Д-р Петър Берон”, специалност „Английски и немски”. Зодия – Козирог. От 12 г. тренира художествена гимнастика. Обича да се разхожда, да слуша музика, да гледа филми и да прекарва време с близките си. Мечтае да обиколи света, да завърши журналистика в СУ и да стане водеща. Гласувайте за Мира с текст латинско P15.

№16 Кристина Красимирова Амалска – 17 г. Учи в ЕГ „Д-р Петър Берон”, специалност „Английски и испански”. Зодия – Риби. Обича да тренира, да излиза с приятелки и семейството си, да се разхожда из природата и да слуша музика. Мечтае за успешна кариера като детска учителка.

Гласувайте за нея с текст латинско P16.