1680 лв. броят на общината търговците, ако искат да продават кюфтета на площада по време на наградите на БГ Радио и „Франкофоли Благоевград“

 

1680 лв. с ДДС ще трябва да се бръкнат търговците, ако желаят да използват останалите свободни открити площи на площада в Благоевград по време на Наградите на БГ Радио и „Франкофоли Благоевград“. Цената е за едно място в рамките на двата музикални дни 16 и 17 юни.

Община Благоевград обявява прием на заявления от желаещите. Желаещите могат да подават заявления до 13 юни, включително. Местата, които са обявени, са, както следва – от № 1 до № 11 са площи, на които могат да бъдат разположени хранителни продукти, скари, хладилници за безалкохолни напитки и бира, автомати за наливна бира с прилежаща площ за разполагане маси и столове за консумация.

Наградите на БГ Радио и фестивалът на френската музика „Франкофоли. Благоевград“ отново дават силно обещание към своята публика за едно незабравимо музикално пътешествие. Очакват се хиляди хора да станат част от двете събития в Благоевград.