17 дни в неизвестност! Още издирват потъналата вдън земя Лидия Гоцева от Перник, от полицията не изключват да е посегнала и на живота си

Издирваната Лидия

Все още няма и следа от изчезналата перничанка Лидия Пламенова Гоцева. От пресцентъра на Областната дирекция на МВР съобщиха, че издирването на обявената за общодържавно издирване жена продължава. 31-годишната жена е в неизвестност от 08.09.2017 г. Напускайки дома си, Лидия е била облечена с черна блуза, черен елек, сини дънки и обувки на платформа. Според неофициални източници в момента криминалистите работят по две основни версии. Едната хипотеза допуска, че изпадналата в депресия Лидия е заминала някъде, без да се обади на семейството си. Не се изключва и вероятността да е посегнала на живота си. Другата версия е, че жената е станала жертва на престъпление. Именно поради тази причина криминалисти проверяват всички свърталища и подозрителни криминални лица.

Съпругът на Лидия – Павел, твърди, че с нея винаги много са се обичали, били са постоянно заедно и тя по никакъв начин не е показвала, че нещо не е в ред. Единствената нещо, което я е тормозело, бил фактът, че от 8 години била безработна, като се грижела за детето си.

Павел е последният, който вижда Лидия. Часове преди изчезването й майката на младата жена вечеряла със съпруга си в дома им. После двамата си легнали. По думите на Павел след известно време Лидия се събудила и отишла до тоалетната. Когато се върнала, двамата отново заспали. Той се събудил към 5 часа сутринта, леглото до него било празно, а от жена му нямало следа.

Който има информация, да се обади на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР, апелират от полицията.