19 гола паднаха в Б Областна група Струма-1

Ташко СУЛЬОТОВ

Общо 19 попадения бяха отбелязани в 10-и кръг на Б Областна група Струма-1.
В Ново Делчево местния Изтребител победи Ураган (Михнево) с 5:2. Хеттрик в мача направи Стоил Николов и по едно попадение реализираха Мартин Стоев и Петър Костадинов за отбора на Изтребител. За отбора на гостите на два пъти точен беше Христо Касареев.

В Яворница едноименният тим победи Подгорец (Коларово) с 2:0. Първото попадение бе на Илиян Дереджиев в 50-та минута, а второто – Методи Стоименов-Гелс в 89-та минута. Два жълти и червен картон показа отлично ръководещият срещата Любослав Танев на Илия Ризов от домакините и директен червен картон на Александър Ангов за непристойно поведение към футболистите и некоректно държане и обидни изрази към главния съдия.

В Самуилово местният Калабак и Струма 1948 (Марикостиново) завършиха 1:1. Головете бяха дело на Костадин Георгиев в 19-та минута за домакините и Марин Георгиев-Мерата в 25-та минута за гостите.

В Левуново едноименният тим вкара 8 на Стрела (Петрич). Хеттрик за отбора на домакините направи Георги Витанов – автор на 5, 7 и 8-ми голове. По едно попадение отбелязаха Даниел Славков, Антон Велев, Илия Манолев, Атанас Георгиев и Костадин Грандоков.