26 млади фотографи показаха „Миг от живота на доброволеца“, Юлиан Владимиров №1 с „Почистване на връх Руен, планина Осогово”

 

 

05-02-izlogba1

Милена Маркова, част от журито

Кюстендилското читалище „Братство“ показа най-добрите фотоси в тематичния конкурс „Миг от живота на доброволеца“.

„В конкурса се включиха 26 младежи на възраст от 15 до 29 години. Целта му бе да провокира творчеството и личното виждане на младите хора към доброволчеството, както и да стимулира вътрешното усещане на младежите за активност и съпричастност към доброволческата идея. Фотосите отразяват моменти от доброволчески инициативи, акции на добри дела и благотворителна дейност“, коментира Милена Маркова, която бе част от журито.

По време на откриването на изложбата бяха наградени авторите на трите най-добри фотоса. На първо място се нареди Юлиан Владимиров със снимката „Почистване на връх Руен, планина Осогово”. Втора остана македонката Александра Дунимаглоска, която улови с обектива си кампанията „Да изчистим България за един ден“. На трето място остана Озан Билечен със снимката си на тема „Кампания по изработване и раздаване на мартеници“. Победителите в конкурса получиха предметни награди и диплом за участие.

 

05-02-izlogba2 05-02-izlogba3

Наградените творби