30 пенсионери от клуб “Надежда” в Долна баня, начело с  Атанаска Лазарова празнуваха рожден ден на общ празник

Осемдесет стари приятели – членове на три пенсионерски клуба от Софийско и Пазарджишко отново се събраха в слънчева и гостоприемна Долна баня в подножието на Рила планина, за да празнуват рожденните дни на 30-сет пенсионери от клуба на домакините “Надежда” с председател Атанаска Лазарова.

В началото на празничната среща тя приветства с “Добре дошли! гостите от пенсионерски клуб №3 “Явор” от Пазарджик с председател Крум Николов и от пенсионерски клуб “Люляк” от Костинброд с председател Теменужка Топалова, като пожела на всички здраве, дълголетие и много настроение в слънчевия следобед.

С поздравителен адрес и стрък карамфил бяха почетени рожденните дни на 30-членове от пенсионерския клуб “Надежда” в Долна баня от първото полугодие , а специален поздравителен адрес и букет гербери получи доайенката сред долнобанските пенсионери 90-сет годишната Мария Трошанова. Радващо бе, че сред празнуващите своите рожденни дни бе и председателката на долнобанския пенсионерски клуб Атанаска Лазарова.

Поздравителни адреси и букети цветя за домакините и рожденниците поднесоха гостите от Пазарджик и Костинброд в лицето на заместник председателката на пенсионерски клуб №3 “Явор” Петя Палешникова и заместник председателят на пенсионерски клуб “Люляк” Андрей Младенов.

Празничната среща продължи с тържествен обяд в заведение с управител Александър Николов, с много настроение, песни, танци, стихове и скечове и разбира се многокатови хора. На финала на празничния следобед по традиция бе разчупена и специалната пита от домакините и гостите в лицето на Атанаска Лазарова и Андрей Младенов.

За доброто настроение и веселие на всички и този ден се грижеше неуморимият Васил Сотиров, който както винаги изпълни музикалните желания на празнуващите.