32 000 лева за чисто новата “антикризисна” Lada Niva Travel, но без ABS и въздушни възглавници

Автомобилът се предлага в три нива на оборудване: Classic, Classic Plus и Black

В базовата версия на Classic руският автомобил с повишена проходимост струва 998 900 рубли, което по текущия обменен курс се равнява на малко повече от 32 000 лева. Това е автомобил със серво управление, предни електрически стъкла, ел. отопляеми странични огледала, централно заключване, бордови компютър и аудио подготовка.
Версията Plus струва от 1 036 900 рубли (34 000 лв.). За разликата в цената купувачът ще получи релси на покрива, двуцветни лайсни, капак на резервната гума в цвета на каросерията и 15-цолови лети джанти.
Черният пакет, който струва 1 058 900 рубли (почти 35 000 лв.), се отличава с 16-цолови черни джанти, специална тапицерия и черен таван, има задни облегалки за главите на пасажерите, централен подлакътник между предните седалки и огледало в сенника на предния пътник.
Във всички конфигурации Lada Niva Travel обаче няма ABS система и въздушни възглавници. Двигателят, както и преди, е един – 1.7-литров бензинов мотор с мощност 80 к.с., който е сдвоен с петстепенна механична трансмисия./fakti.bg