Масов бой в Кюстендил приключи с жертва. Инцидентът е станал около 7 часа тази сутрин. Убитият е 34-годишен мъж, той е прободен смъртоносно с нож. Скандалът е възникнал пред заведение в центъра на града, между две групи. По първоначална информация, убитият не е живеел в ромската махала на Кюстендил, тъй като се коментира, че участниците в мелото  са роми. От побоя има 5-ма ранени, които са знастанени в болница.

Заради инцидента е блокиран центърът на града, включително и участък от централната ул. “Цар Освободител”. Към Кюстендил пътува жандармерия. Официалното съобщение на полицията гласи: „”Тази сутрин е възникнало масово сбиване пред заведение в центъра на Кюстендил, има петима  ранени с нож и твърди предмети. Пострадалите са настанени в кюстендилската болница, един от тях е починал. Предприети са незабавни полицейски действия за установяване и задържане на участниците в инцидента, уведомен е дежурен прокурор от окръжната прокуратура”.

Очаквайте подробности

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Изтребване на боклуците в България трябва да започне СЕГА ,САГА и ВЕДНАГА и никога по късно . Иначе всичко в България и Българският народ е загубено.Продажни Политици и долни измикяри .Гледате само парите и нищо друго.

  2. Всички управляващи в България като ДПС, БСП и ГЕРБ разчитат при избори да платят за гласоподаването.Разчитат не на избора на БГ народ ,а на платеното гласуване.АМАН от БОКЛУЦИ В България.БОКЛУЦИ са Гласоподавателите и тези който им ПЛАЩАТ.Искаха да участвам в такава схема .Всечко е мафия в България.Всички разчитат на циганите.После им възлагат изпълнение на проекти за саниране и ремонти на СУПЕР ЦЕНИ и делят с ОБЩИНАРИТЕ.Българио кой да ти е на помощ??????????????Не виждам никои ???????????????? Левски да вазскръстне !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.