40 долнобански пенсионерки от клуб “Надежда” се събраха на дамско парти, за да отпразнуват рождените си дни

В края на лятото 40 жени пенсионерки от клуб “Надежда” в Долна баня по традиция се събраха на дамско парти, за да празнуват рождените си дни. Това бяха жените, родени през първата половина на настоящата година.

Всички те бяха сърдечно поздравени от председателката на клуба Атанаска Лазарова, която също бе рожденичка и закръгли юбилейните 85 години неотдавна, след което дамите бяха поздравени последователно със стихове от двете Лилета – Лилия Кангалова и долнобанската поетеса Лиляна Иванчева. След празничните наздравици, почерпката с бонбони и празничния обяд всички се веселиха до насита с музиката и песните на неуморимия Васил Сотиров. Повече от три часа се виеха хора и се вихреха танци, както и не спираха поздравите за отделните рожденички. Сред тях бе и 89-годишната доайенка Мария Торошанова, както и председателката на долнобанския пенсионерски клуб “Надежда” Атанаска Лазарова, за която Васил Сотиров специално изпя най-новата си песен със заглавие “Жена”.

По традиция дамското парти за рождените дни завърши с обща снимка и пожелания за много здраве и още по-честити дни в живота.

89-годишната доайенка Мария Торошанова (вдясно)