42-годишният Влади Владимиров оглави „Връзки с обществеността“ в Окръжен съд-Кюстендил

Влади Владимиров с героя от "Парк де Пренс" Емил Костадинов
  • След повече от 18 години зад микрофона главният редактор на „Дарик”-Кюстендил с ново предизвикателство

 

От началото на месеца в Окръжен съд-Кюстендил заработи Пресцентър, като за длъжността „Връзки с обществеността“ бе обявен конкурс и той бе спечелен от добре познато име и лице в областния град – Влади Владимиров. Зад гърба си той има над 18 години стаж като журналист в „Дарик радио” АД и „Дарик Нюз” ЕООД и беше на поста главен редактор.

В Кюстендил Влади е познат доста и на футболната общественост. Неговото хоби или втора професия дълги години бе съдия по футбол, като е водил срещи на всички нива, а кариерата му по футболните терени започва през 1996 г. Завършил е като инженер-технолог по обществено хранене във ВИХВП-Пловдив, с допълнителна квалификация по педагогика. Започва като спортен репортер в „Дарик”-Кюстендил, но спортът не остава негов единствен ресор. Правил е директни включвания от доста горещи точки, споделя, че медията му е осигурила десетки срещи с интересни хора, посещение в щабквартирата на НАТО в Брюксел и срещата на върха на Алианса в Букурещ. Преди 19 години по негова идея се възобновява и забравената във времето назад церемония по награждаване на Спортист на Кюстендил. Семеен е, има двама синове.

Сега за 42-годишния човек глас и душа на „Дарик”-Кюстендил предизвикателството е доста по-различно. Владимир Владимиров ще отговаря и за медийната политика на Районен съд-Кюстендил и Районен съд-Дупница. Още на едно от първите дела с медиен интерес – това за сина, убил майка си, Влади се справи със задачата си отлично.

Желаем успех в новото поприще на Влади Владимиров!