Абсурди: Директорът на областната дирекция на МВР в Пловдив Атанас Илков: Божилов от Дупница може и да се е самоубил, не сме намерили оръжието!

Предсмъртно писмо е открито в пловдивския бизнесмен Данаил Божилов, който беше намерен прострелян в пловдивския парк “Лаута”.

Това съобщи NOVA, като телевизията се позовава на свои източници.

МВР: Пловдивският бизнесмен може и да се е самоубил

 

В писмото Божилов обяснявал, че има финансови и бизнес проблеми. Реалното съществуване на подобна улика подкрепя тезата, че той може сам да е посегнал на живота си.

Тялото на бизнесмена, който има фитнес и соларни студиа, беше открито в средата на тази седмица в алея на парк “Лаута”, която няма осветление и видеонаблюдение.

Той е бил прострелян в сърцето, докато разхождал кучето си. Неговият брат заяви, че Божилов, който е родом от Дупница, не е имал връзки с криминалния свят.

Работим основно по версията самоубийство. Не мога да коментирам дали има предсмъртно писмо, защото още тече разследване“,

заяви директорът на областната дирекция на МВР в Пловдив Атанас Илков. Той уточни, чер органите на реда продължават да изследват и хипотезата Божилов да е бил убит.

“Няма заподозрян или задържан, не е намерено и оръжие. Взети са записите от всички камери в района на парк „Лаута“ в пловдивския квартал „Тракия. Сред тях има такива с висока резолюция на картината, но има и записи с по-некачествено съдържание”, допълни Илков.

Погребението на Божилов е в неделя в родният му град Дупница.