6-месечната Рая Ангелова от Кюстендил, която се бори с тумор и киста в главата, стана християнче! Дарителска кутия сложиха и в магазин на „Адела” в Дупница

 

6-месечната Рая Ангелова от Кюстендил, за която се набират спешно средства след като в главата й бе открит тумор и киста, вече е християнче. Бебчето получи свето кръщение в местна църква. „Рая се чувства  добре в прегръдките на мама, а Вас ви молим да не спирате да я подкрепяте, защото тя има нужда от Вашата вяра, надежда и любов!”, казаха близки на семейството. В социалната мрежа стотици подкрепиха малката Рая и родителите й. Зорница Герова заяви: „С божията помощ ще преминеш през това премеждие, прекрасна Рая! И ще живееш дълбоки старини, пожелаваме ти истинско здраве и щастие, и късмет да срещаш само добрини и радостни дни! Всички ние сме с теб и ти изпращаме много любов и молитви, за да имаш нужните сили и да се бориш за живота, които предстои пред теб и семейството!”

Моника Янакиева оповести във фейсбук: „Здравейте мили хора с добри сърца днес поставихме и кутия в магазин “Адела”, в ж.к . „Бистрица” в Дупница.  Надяваме се колкото може повече да помогнем за малката принцеса Рая”. Кутия е поставена и в Радомир.

Салдото към днешна дата по дарителската сметка на Рая е е 51,927,44.  Детето се нуждае от спешна операция в чужбина.