Данаил Божилов от Дупница дължал пари на Братя Галеви,  полицията залита по версията „самоубийство”?

 

 

 

Полицията работи по версията „самоубийство” за смъртта на Данаил Божилов от Дупница. Новината потвърди главният секретар на МВР Младен Маринов.
“Докато не съберем достатъчно факти за една или друга версия, не може да се каже нищо категорично, защото тече разследване”, коментира обаче той.
Версиите около смъртта на Божилов обаче не спират да се роят, а фактът, че семейството на бизнесмена в Дупница живее в блока на любимата на Пламен Галев, е благодатна почва за всякакви слухове. Така се появи версията, че Божилов дължал крупна сума на изчезналите Галеви, но е решил, че няма да я връща. Тиражира се и версията за неуредени отношения с партньори в бизнеса със соларни студиа, както и личен конфликт.

Данаил Божилов беше застрелян между 8,30 и 9 часа на т.нар. кучешка алея в парк “Лаута” в Пловдив. Трупът беше открит от случайни минувачи, които също разхождали любимците си.

Те не са преки свидетели на убийството, а прокуратурата отказа да съобщи дали са чули изстрелите. Убитият Божилов имал дребен бизнес – бил собственик на соларно студио.