„Струмска слава” на лагер-сбор в Петрич от 22 януари, предвижда общо седем контроли

 

02-14-04-vladimir-dimitrov

Старши треньорът на „Струмска слава” (Радомир) Владимир Димитров уреди лагер-сбор на тима, който ръководи, в най-южната част на България. Това ще стане от 22 януари.

„Ще изиграем общо седем контролни срещи по време на зимната подготовка на отбора, като две от тях ще бъдат по време на лагера край Петрич – на 25 януари срещу „Пирин” (Гоце Делчев) и на 27 януари срещу „Беласица” (Петрич). Останалите контролни мачове ще изиграем на други терени, както следва: 18 януари срещу „Велбъжд” (Кюстендил), 21 януари срещу „Витоша” (Бистрица); 11 февруари срещу „Ботев” (Враца) – на „Царско село”.

Имаме уточнение с ЦСКА-1948 и U-19 на „Левски” (София) на стадион „Г.Аспарухов”. До няколко дни ще има яснота окончателно на кои стадиони и в какви часове ще изиграем контролите, които засега са само предварително уговорени.

От наличните футболисти освободихме нигериеца Съни Икиде. Новите футболисти са: Мариян Хаджиев от „Сливнишки герой” (Сливница); Асен Бойчев – за последно играл във „В” група в отбора на „Септември” (Симитли), юноша на ЦСКА, играл е и при треньора Стойчо Младенов. Поради скъсани кръстни връзки не е тренирал и се възстановява по лекарски указания. Включва се при нас още на първата тренировка от зимната подготовка; Ерик Иванов – играл за последно в гръцкото първенство; Валери Кулинов -играл за последно в отбора на „Банско”.

Очаквам още двама класни футболисти, играли в професионални отбори, чиито имена засега оставам в тайна, за да не се стигне до провал”, сподели Владимир Димитров -старши треньор на „Струмска слава”.

 

Снимка:

Владимир Димитров