Разцепеното BMW ковчег всява ужас в Джерман, местните:  Бащата на 3 деца Антон Илиев от Дупница намери смъртта заради несподелена любов

Хората искат от кмета Ангел Цветков да сложи легнали полицаи на 3 места по главната улица

02-03-01-357-copy
Автомобилът е отнесъл близо 4 метра мантинела на релсите.

Автомобилът ковчег, който бе разцепен на две от ел. стълб и в който на място загина шофьорът му, продължава да всява ужас в джерманци. Местните хора искат от кмета Ангел Цветков да обезопаси центъра с повдигнати пешеходни пътеки.

02-03-01-%d0%b0%d0%bd%d0%b3%d0%b5%d0%bb-%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%ba%d0%be%d0%b2
Кметът Ангел Цветков

Според слуховете в дупнишкото село до фаталната катастрофа се стигнало заради несподелена ромска любов. Своята гибел при жп линията намерил бащата на три деца Антон Илиев от Горна махала в Дупница. Хората от село Джерман са потресени от трагедията на младия мъж. Те настояват да бъдат поставени на главната улица легнали полицаи, поне на три места, за да не може инциденът да се повтори. От главната улица на село Джерман шофьорът е летял с около 150 км с беемвето си.

„Ако беше отнесъл някой автомобил с празнуващо семейство, щеше да почерни Джерман”, ядосваше се кметът Цветков. Жители на село Джерман не знаят дали починалият ром е имал и книжка. Джерманци споделиха, че им прави впечатление, че в  Дупнишко масово роми карат скъпи коли.