Девет контролни срещи ще изиграят футболистите на „Пирин” (Гоце Делчев) през зимната подготовка

 

09-14-02-yordan-bozdanski

В понеделник, 16 януари, от 14 часа на градския стадион в Гоце Делчев ще стартира първият етап от зимната подготовка на мъжкия отбор на местния „Пирин”. Засега няма нови футболисти, които да облекат тренировъчния екип на представителния тим.
„Текат преговори с четирима от други отбори извън града. Със сигурност ще се търсят още футболисти, за да може да търсим начин за постигане на поставената ни цел – влизане в по-горната втора лига. Напуснаха ни Мартин Газиев – преминал в отбора на „Царско село”, и голмайсторът Томи Костадинов -вече в македонския „Брегалница” от град Щип. Правим всичко възможно единият от етапите на зимната подготовка да премине в най-южната част на България – Петричко-Санданския район. Останалите два етапа със сигурност ще преминат при местни условия. Засега уговорените контролни мачове са: на 21 януари с „Пирин” (Разлог); 25 януари със „Струмска слава” (Радомир) – на стадиона в село Коларово; на 11 февруари с „Вихрен” (Сандански); на 18 февруари с „Банско”.
В момента се водят преговори за дати, терени и часове с два гръцки отбора – „Докса” от гр. Драма и „Като Неврокопи”, намиращ се в близост до Гоце Делчев.
Имам уверението да изиграем и контролни срещи с отборите на „Пирин” (Благоевград) и „Беласица” (Петрич). За деветия контролен мач ще търсим отбор, който ще се готви по това време в региона”, сподели Йордан Боздански.

 

Снимка:

Йордан Боздански