Отличиха кмета на Белица Радослав Ревански с националния приз “Човешки ресурси”

 

 За мен хората са най-ценният капитал, а ключът към успеха е в човешкото отношение към хората, сподели градоначалникът

13-08-02-revanski
Радослав Ревански грабна национален златен приз „Човешки ресурси“.

Кметът на община Белица Радослав Ревански грабна национален златен приз „Човешки ресурси“. Отличието бе присъдено в категорията „Най-добри кметове на малки общини”, а самата награда бе връчена от Гинка Чавдарова – изпълнителен директор на Националното сдружение на общините в Република България.

Наградата идва от Управителния съвет на фондация “Човешките ресурси и евроинтеграцията в България”, Национално сдружение на организациите за социални услуги и Редколегията на списание “Човешки ресурси”.

“За мен хората са най-ценният капитал, а ключът към успеха е в човешкото отношение към хората, сподели по време на церемонията градоначалникът на Белица. Той призна, че за него най-важно е да спечели и да съхрани доверието на жителите на Белица.

“Като се тръгне от широко отворените врати за всеки, премине се през хората, които отговарят на телефона, до хората, които си взаимодействат ежедневно с гражданите и своевременното им обслужване. Ако гражданинът не вярва, че общината работи в интерес на хората, той ще гледа с друго око на нея и не би се включил в обществени инициативи или одобри стореното от нас. За мен е ясно, че доверието е като въздуха, който дишаме. Затова и през едногодишния ми период на управление в работата на водената от мен общинска администрация, неразделно в която стоят и 12 управници на населени места, най-важният фактор е екипността. Затова насочих вниманието си върху работата в професионалното усъвършенстване, етичността, прозрачността и отговорността между екипите”, увери Ревански.

Той подчерта, че най-важните приоритети в работата му като кмет са изграждане на достъпни и качествени услуги в общността и в домашна среда, грижата за възрастните хора и хората с увреждания, насърчаване на взаимодействието между социалните и здравните услуги, гиржа към децата и към спорта.