Александър Кръстев грабна приза за най-хитър ловец в Симитлийско

 

19-24-03-p1
Александър Кръстев (вляво) грабна приза за най-хитър ловец.
19-24-03-p2
Ловците закриха сезона с тържество с отрупани трапези.

Младият ловец ­Александър Кръстев от 39-а дружинка в град Симитли бе отличен от колегите си като най-идеен за сезон 2016/2017. „Все някакви хитри ходове измисля. Ту от колата ще стреля, ту някоя друга хитрина“, радват му се авджиите от симитлийската дружинка.

Над 120 авджии от двете групи в град Симитли закриха сезона с тържество с отрупани трапези. Страхотна слука и голямо разбирателство поляха накрая на ловния сезон 39-а дружинка в Симитли. Ловците  празнуваха заедно с жените си.

19-24-03-p3
Извиха се хора.

Председателят на дружинката Стоян Димов, който вече 8 години ръководи ловците, се похвали с чудесен улов – 30 отстреляни прасета за сезона, което означава пълно изпълнение на плана за отстрел на дива свиня.

При разбора на сезона най-добрият стрелец за сезона с 4 отстреляни диви прасета е Петър Кордев, най-младият в дружината е 25-годишният Траян Янев, а най-възрастният е Симеон Тупаров, който е на 74 години. Александър Кръстев, един от младите ловци в дружината, пък бе отличен като най-идеен сред ловците с интересно отстрелване на 3 прасета през сезона.

За добрия улов ги поздрави и общинският кмет, голям приятел на ловджиите, Апостол Апостолов.