Болничният шеф д-р Радойкова и ортопедът д-р Ангел Попов отдават под наем 7 помещения за миниклиника в Гоце Делчев срещу 369 лв.

Предложението трябва да се одобри от ОбС, помещенията представляват две болнични стаи, лекарски кабинет, манипулационна, кухненско помещение и санитарен възел

20-08-01-%d0%b4-%d1%80-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b0
Д-р Мария Радойкова

7 помещения с месечен наем от 369,60 лв. от болница „Иван Скендеров” в Гоце Делчев ще бъдат разиграни на конкурс за отдаване под наем за различни практики. Предложението е на управителя д-р Мария Радойкова и на ортопеда д-р Ангел Попов, като то вече е постъпило в общината. Помещенията ще бъдат отдадени за срок от 5 години, те са с обща площ от 84 кв. м на първия етаж на болничното заведение в Гоце Делчев.  Помещенията представляват две болнични стаи, лекарски кабинет, манипулационна, кухненско помещение и санитарен възел. Идеята е да се оформи миниклиника за разширяване на практиките по физикална терапия, рехабилитация, ортопедия, както и за развиване на дейности като онкология, ревматология, ендокринология, неврохирургия и гинекология. Идеята е да се осигурят по-добри условия за осъществяване на дейността на болничната помощ и здравното обслужване на населението. Помещенията, които ще бъдат предложени за отдаване под наем, не са използваеми, коментираха доктори от Гоце Делчев, които приветстват идеята, която ще бъде предложена за гласуване от общинските съветници. Задължителните условия са, че въпросните помещения могат да се използват само за медицински цели. Самите конкурсни условия са месечната цена за помещенията да не е по-ниска от 369,60 лева, както и че лекарите следва да регламентират работно време от поне 6-часов работен ден.