Благоевградчанката Александра Богданска докара новата си любов в България, разкри: Обича ракия, баница с праз, скача, щом чуе „моме, Калино”

 

16-04-948

Благоевградчанката Александра Богданска доведе новото си гадже милионер в България. Богданска се прочу, след като лъсна връзката й с богаташа Макс от Монако. Новата любов на красавицата не се понрави на бившия й приятел Даниел Петканов, който не пропусна да оплюе доскорошната си изгора.

Протежето на Милен Цветков публично разобличи приятелката си, след като докопал телефона й и попаднал на шокиращи кадри. Две от снимките дори се завъртяха и в онлайн пространството, а на една от тях Макс е вкарал пръста си в устата на Богданска. Оттам тръгва и прякорът на красивата благоевградчанка.

16-04-613181b

Няколко месеца след грандиозния скандал Богданска реши да доведе Макс в България и да увековечи момента със снимка във фейсбук, придружена с мили думи за новия й приятел, пише ПИК.

Ето какво написа тя в социалната мрежа: „Бозата не е сред любимите му неща, но пък за сметка на това много харесва сливова ракия, кьопоолу, баница с праз и всеки път щом чуе “моме, Калино,” става да играе правото хоро!”