Наемат безработни от Симитли за певци и маникюристки в Кипър, заплатата над 900 евро

 

24-05-02-muz1
Младите хора чуха условията за работа в Кипър и Гърция

Фирма създаде истинска суматоха сред безработните певци и музиканти в Симитли, като им предложи апетитни оферти за Гърция и Кипър. Условията за работа и живот в Кипър и Гърция представиха на информационна среща с регистрираните безработни в община Симитли. Тя се организира от Дирекция „Бюро по труда” –Благоевград, филиал Симитли, начело с Митя Димитров и посредническа фирма за намиране на работа в чужбина. Присъстващите млади хора чуха какви свободни работни места има в Кипър и Гърция. Туристическият бранш там търси готвачи, бармани, сервитьори. Има недостиг и на певци и музиканти. Търсят се още маникюристки, СПА терапевти, спасители на плажа, рецепционисти и пикола. Работодателите предлагат безплатна храна и квартира. Заплатата е над 900 евро.

Десетки млади хора, които са безработни, чуха условията за работа в Кипър и Гърция, много от тях са готови да пробват късмета си в чужбина.

На 12 февруари фирмата и Бюрото по труда организират среща в Благоевград с гръцки работодатели и желаещи за работа в офиса на дружеството на улица „Тодор Александров“ №23.