“Би Би Си”: Бербатов се пенсионира?, Емил Данчев: Спекулации, на Митко още му се играе

 

26-14-01-photo_verybig_269953

Най-голямата звезда на българския футбол Димитър Бербатов ще се пенсионира. Това твърди уважаваният журналист Саймън Стоун от авторитетното британско издание “Би Би Си”.

Според информацията му, нападателят “сериозно обмисля” да сложи край на богатата си кариера и “се чудел” дали да подлага тялото си на още едно тежко изпитание в професионалния футбол.

Английският журналист твърди, че интерес към Бербо има от китайски и американски клубове. Трансферният прозорец и в двете първенства е отворен, а клубовете там все още окомплектоват съставите си. Но вероятността българинът да заиграе там е нищожна.

Агентът на Димитър Бербатов – Емил Данчев – скоростно опроверга информациите, че нападателят обмисля да се пенсионира.

Импресариото се включи директно в ефира на “Спортно шоу Гонг”, за да опровергае британския журналист Саймън Стоун, който се позоваваше на собствени източници за тези свои твърдения.

“Това е пълна спекулация. На Бербатов му се играе още. Разглеждаме непрекъснато варианти за трансфер. Изобщо не е обсъждана темата за неговото пенсиониране”, сподели Данчев.

Бербатов е без отбор от лятото, когато си тръгна от ПАОК. Той осем месеца вече не може да подпише с нов тим и точно затова вече планира пенсионирането си. Желанието на 36-годишния ветеран беше да подпише в Англия, но това не се случи.

Миналия уикенд той беше в Банско и награждаваше победителите в стартовете от Световната купа по сноуборд там. За последно тренираше с аматьорския ЦСКА 1948.