Веселин Марешки в Банско: Залагам на кадърни и образовани хора, ще отворим пенсионерски магазини, за втори лифт съм 

 

29-01-09-1111

Марешки увери, че всички поети ангажименти от Гржданско движение „Воля” ще бъдат изпълнени на 100%.

С бурни аплодисменти „Победа”, „Марешки, ние сме с вас” и „Искаме достоен живот за нас и децета ни” десетки симпатизанти на Гражданско движение „Воля” посрещнаха лидера Веселин Марешки в Банско. Салонът на един от хотелите в града се оказа тесен да побере всички, присъстващи на събитието. Хората стискаха ръцете на Марешки и през сълзи споделиха за грижите и порблемите си, които имат. Марешки обяви, че за разлика от другите политически партии и формации Гражданско движение „Воля” няма да обещава неща, които реално няма как да се изпълнят. Възнамеряваме минималната пенсия да бъде 230 лв., но за сметка на това пенсионерите в страната да се ползват с 50% намаление на всички стоки в магазините.

29-01-09-%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%81-%d0%bc%d0%b0%d1%85%d0%bb%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%b5%d0%b2

Марешки сподели, че работи изключително добре с националния младежки координатор на „Воля” от област Благоевград Атанас Махлелиев.

Предвиждаме специални магазини за тях, в които стоката да се продава на цени наполовина от сегашните  За четири години България трябва да се превъне в една от най-проспериращите страни в Европа. При нашето управление възнамеряваме до една година на всички бензиностанции цените на бензина да бъдат в порядък, достъпен за всеки, а не както са сега”, каза Веселин Марешки. Той сподели още, че много трудно пристигнал в Банско заради дупките по пътя. „За съжаление с топенето на снега се стопи и асфалтът. Много харесвам Банско, но едвам стигнах до тук. На всички трябва да бъде ясно, че градът се развива, но не благодарение на държавата, тя само пречи. Ще работим за превръщането на Банско в един от най-хубавите зимни курорти в света. Изграждането на втори кабинков лифт за нас е приоритет, за да не се редят хората на опашки с часове и да чакат”. 29-01-09-2222

Салонът на един от хотелите в Банско се оказа тесен да побере всички желаещи.

По време на срещата с жителите в Банско Веселин Марешки бе категоричен, че занапред ще разчита на нови лица и ще търси хора, които са достойни професионалисти. По този повод той даде пример с националния младежки координатор на „Воля” от област Благоевград Атанас Махлелиев, с когото по думите му работи изключително добре. „Ще заложа на нови, млади и неопетнени лица. Залагам на достойни, кадърни и образовани хора, които не са били оценени като кадри от други партии и не им е даден шанс за изява само защото не са партийни членове”, заключи Веселин Марешки.