Глас народен: Санданчани: Само Тръмп ще ни оправи; Тодор Катранджиев: Автомати ни трябват, не избори

 

35-01-10_7438
Тодор Катранджиев

Само американският президент Доналд Тръмп може да оправи България, категорични са санданчани. Хората не вярват, че животът им ще се подобри след изборите напролет и ще имат по-високи доходи. Разочаровани са и не вярват на гръмки обещания, че минималната заплата ще стане 600 лв.

35-01-10-trump
Доналд Тръмп

„Нищо няма да се оправи, нищо. Само ни лъжат да гласуваме за тях. Колко години минаха вече, колко управници се смениха, колко обещания ни дадоха и все едно и също.

35-01-10-7440
Веско Георгиев
35-01-10-7437
Петър Василев

 

Оправия няма, няма и да има. Американецът Тръмп да дойде, той ще ни оправи само”. Това каза Петър Василев от Сандански и допълни, че с пенсията си от 200 лв. не може да отдели и лев за внуците си, които и без това вижда изключително рядко. Тодор Катранджиев пък избухна: „Автомати й трябват на тая държава, не избори. Автомати и смели мъже. Преврат трябва, за да се оправят нещата. Никога не съм симпатизирал на никоя партия, защото за мен всички са мошеници. Единственото време, по което живеех добре, бе, когато Тодор Живков бе на власт. И той като всички имаше кусури, но милееше и гледаше за хората. Човек като нас беше, а не като тези новоизплюпени политици сега”, гневно заключи той. Според Тончо Петров пък сегашните управници на страната са полилитици смешници. „Няма държава, всичко е циркова арена. Всички избори са едно представление и надпреварване по лъжи. Съжалявам, че съм на години и не мога да отида в чужбина, за да започна наново живота си. Дано за младите и децата нещо се промени, но не виждам как ще стане”, лаконичен бе Тончо Петров. Приятелят му Веско Георгиев пък допълни, че колкото повече човек търпи, толкова повече си заслужава живота. „Ние сме си виновни, никой друг не ни е. Каквото повикаш, това ще дойде”, коментира той.