Бунтарката Тодорка Савова: Лидерът на ГЕРБ – Дупница, Ивайло Константинов заслужаваше да е водач на листата в Кюстендилско, той е истинският № 1

 

36-01-02-dsc02089
Тодорка Савова и Ивайло Константинов

„Аз предложих Ивайло Константинов да бъде водач на листата в Кюстендилска област и няма да отстъпя от тази позиция. От нея няма да отстъпят и членовете на ГЕРБ – Дупница. Аз самата не членувам в партията, но помагам в работата. Смятам, че Ивайло Константинов заслужава това, в негово лице партията в областта разполага с умен, щедър и млад човек.

Достатъчно е само да споменем, че „Марек Юнион-Ивкони”, чийто президент е Константинов, радва цяла Дупница с успехите си във волейбола. Целият град се пръскаше от гордост с купите, спечелени от волейболистите на „Марек”, площадът не можеше да побере хората, дошли да посрещнат шампионите.

36-01-02-402

36-01-02-dsc00166
Президентът на клуба и ОбС шеф Ив. Константинов и кметът М. Чимев се радват на трофея под аплодисментите на дупничани

Константинов освен тона е председател на сдружение „Духът на Дупница”, което цели да опази културното наследство на града. В момента усилено се работи за изграждането на паметник на дупнишките барикади. Затова смело мога да каже, че говорим за човек на действието, воден от благородна кауза”, каза Тодорка Савова и добави: „Няма да стана член на ГЕРБ никога, но подкрепям силните личности.”

36-01-02-169
Площадът едва събра дупничани, дошли да посрещнат шампионите от „Марек Юнион-Ивкони”.

Тодорка Савова е дупнишката Жана д`Арк, един от безстрашните водача ни дупнишките барикади, демократ до мозъка на костите.

Въпреки че партиите вече подредиха листите си, нищо не е окончателно, тъй като с преференциите избирателите може да обърнат всичко и последните да станат първи, като изрично посочат, че гласуват за човека, когото са избрали, а не просто за партията.

„Всички, които са на моето мнение, нека гласуват не просто за ГЕРБ, а да подкрепят точно Ивайло Константинов, защото всеки глас, пуснат, без да се посочва конкретна личност от листата, отива директно при водача”, разяснява Тодорка Савова.