Евгени Точев от Бобов дол води „Царете на магията” в Дупница за празниците на културата, ще правят фокуси на площада на 21 май

Евгени Точев

Мениджърът Евгени Точев от Бобов дол води Quick Hands Project в Дупница по случай Майските празници на града. Царете на магията ще завладеят най-малките жители на града с невероятни фокуси. Росен Димитров – Mr. Jim, и Юрий Захариев от най-проспериращата магьосническа организация на Балканите – Quick Hands Project, ще зарадват с фокуси децата на Дупница на 21 май (неделя) от 11 часа в централната част на града. Двамата професионалисти ще получат подкрепа от магическата пръчица на маг Миро – 7-годишния наследник на Юрий, който също ще демонстрира своите умения в шоуто.

„Месец май се оказва доста натоварен за организацията”, споделя мениджърът Евгени Точев. Интересът на общини и големи корпорации към магията на Quick Hands Project не оставя талантливите момчета да почиват. Предстоят шоута в Сливен, Габрово, Белград, София, Ямбол, Враца и Банско. „За повече информация може да следите страницата на Quick Hands Project във facebook”, допълни Евгени. Той разказа и за успеха на тазгодишната Магична среща „Златна котка“ – ежегодния фестивал, който Quick Hands Project организират съвместно с община Габрово. Разпределени в 3 категории: junior, stage и close-up, рекордният брой участници от България, Сърбия, Македония, Гърция, Турция, Словения и Хърватия се представиха на ниво пред международното петчленно жури. Голямата награда Grand Prix грабна Ники Кнежевич от Словения с изкусен манипулаторски сценичен акт. Хедлайнер на „Златна котка“ бе Дани Даортиз от Испания, който подлуди с невероятната си картомагика както публиката на галаспектакъла, така и всички фокусници. За финал Дани Белев изпълни изключително опасна каскада, хвърляйки ръкавица на смъртта за пореден път. Той изправи косите на хората в залата и се измъкна на косъм от желязната хватка на страховит 200-килограмов капан. Интересните новини не спират до тук. Евгени Точев разкри, че в боливудска продукция ще има българска следа. Дани Белев е консултирал сцена от най-новия филм на индийската суперзвезда Vijay, сниман преди седмица в Скопие, а асистентката му Ивайла Драшкова е партнирала на актьора в голяма сценична илюзия.