/видео/Мисис България 2015 Стойка Николова от Дупница се надиграва с над 1000 танцьори на фестивал в Казанлък, групата на Кирил Амбарков обра овациите

Стойка в Казанлък
  • Николова изкачи 890 стъпала до Шипка, снима се с розите в Казанлък

Красивата дупничанка Мисис България 2015 Стойка Николова зави бурно хоро на юбилейното десето фолклорно надиграване “Тъпан бие, хоро се вие” в Казанлък.

Кирил Амбарков, Стойка Николова и останалите дупничани

Стройната блондинка се хвана на хорото с останалите талантливи танцьори от групата на КНХТ “Рила” с хореографа Кирил Амбарков. Момчетата и момичетата на „Рила” се представиха блестящо и получиха заслужени аплодисменти.

Дупничани се надиграваха с над 1000 участници от 30 клуба, като началото бе дадено с общи хора, а във втората част всеки от клубовете представяше свое хоро. Организаторите получиха и специален поздравителен адрес и подаръци от кмета на община Разлог Красимир Герчев – град, който се включи с два танцови състава, от които единият е общински.

На паметника „Шипка”
Групата от Дупница

Стойка Николова между танците пък успя да си направи и страхотна екскурзия до исторически места като Шипка и църквата „Рождество Христово”. В Казънлък пък се превърна в една от розите на града.

 

Видео вижте тук

https://www.facebook.com/270442793008865/videos/1352528334800300/