Шефът на полицията в Дупница Б. Динев опита да спипа по бели гащи наркодилър № 1 Коко Клисарски, х. „Ловна” – чиста и с нов наемател

Борислав Динев

 

Шефът на полицията в Дупница Борислав Динев опита да спипа по бели гащи наркодилъра Николай Клисарски и аверите му в хижа „Ловна”. Спецакцията на ченгетата разтърси гората вчера рано сутринта.

Николай Клисарски

„Осъществихме акция по претърсване. Разследваме лица, свързани с производство и разпространение на наркотици. Знаете, че само преди една година на хижа „Ловна”, стопанисвана от Коко Клисарски, разкрихме поредната негова нарколаборатория. Спомняте си, че иззехме оръжие, дрога, общо 14 кг канабис, 500 гр. синтетичен наркотик и др. Намерихме и пълно оборудване на синтетична дрога, две ловни пушки, пистолет „Макаров” със заличени номера, боеприпаси от различен калибър. За днешното претърсване имахме разрешение от съда, но нищо не намерихме. Установихме, че хижата има нов наемател, който има фирма за скално катерене. Разбрахме също така, че Николай Клисарски е изгонен от хижата и вече от един месец не я стопанисва.

Ние сме длъжни да следим обекти, където сме локализирали, че се развива незаконна и престъпна дейност”, заявиха за вестник „Вяра” сигурни източници от полицията в Дупница.