Раздадоха дипломите на абитуриентите от ПМГ „Яне Сандански” в Гоце Делчев, родителите на Кръстю Драгинов, Габриела Герова, Мария Граматикова, Нериман Топчиева, Фатме Фета и Елена Папалюгова с грамоти

 

С химна на ПМГ „Яне Сандански” започна тържествената церемония по връчването на дипломите на завършилите средното си образование в училището в Гоце Делчев, ръководено от Елка Божикова. Шествие с мажоретния състав премина през централната улица на града. През тази учебна година в ПМГ “Яне Сандански” средното си образование завършиха 122-ма ученици, като 50 от тях бяха наградени за отличен успех.

Родителите на шестимата випускници Кръстю Драгинов, Габриела Герова, Мария Граматикова, Нериман Топчиева, Фатме Фета и Елена Папалюгова пък получиха от директора благодарствени адреси за изключително високите резултати на техните деца. Художникът Николай Маринов подари на всеки един от зрелостниците на Гергана Икономова по една картина с послание. Музикални поздрави към всеки клас на завършилите средното си образование младежи отправиха талантливи ученици от ПМГ “Яне Сандански”. Скечовете – закачки от екрана, в които се огледаха за миг всички зрелостници, пък вдигнаха допълнително адреналина и настроението в залата.