Кубрат Пулев и Тервел Пулеви празнуваха 25-и ЧРД на боксов клуб в Перник, кметът Церовска се погрижи за организацията на празника

 

 

Спортен боксов клуб „Перник – Ладимекс” отпразнува 25-годишния си юбилей със стилно тържество в Двореца на културата. Сред VIP-гостите на церемонията присъстваха претендентът за световната титла по бокс в тежка категория Кубрат Пулев и неговият брат Тервел Пулев, който също е професионален боксов състезател в тежка категория.

За организацията на хубавия празник съдейства и ръководството на Община Перник. От името на кмета Вяра Церовска треньорите и спортистите от клуба бяха приветствани със специален поздравителен адрес, който прочете главният експерт Десислава Стойова.

„Позволете ми в днешния празничен ден да се обърна към Вас с огромна признателност за успехите и незабравимите мигове на национална гордост, с които ни дарявате през годините.

С изявите си вие доказахте класата си на елитни спортисти и дадохте надежда на спортната общественост в нашия град.

Благодаря на всички треньори за професионализма, търпението и всеотдайността, с които работите и осигурявате високо ниво на подготовка на спортистите.

Благодаря и на вас спортисти за завоюваните медали и отличия в състезания от различен ранг.

Пожелавам Ви много здраве, дълги години активно присъствие в спортния живот на града ни, страната и чужбина. Много нови заслужени победи, честна борба и достойни противници.

Продължавайте чрез спорта да ни зареждате с патриотизъм и положителни емоции”, пише в поздравителния адрес на кмета Вяра Церовска.

Поздравителен адрес беше получен и от министъра на спорта Красен Кралев.