Александър Якимов, Симеон Бояджиев,  Благой Таушанов, Александър Митушев, Тодор Кръстев  и Васил Божинов започнаха подготовка с футболния отбор в Петрич

 

Александър Якимов, Симеон Бояджиев,  Благой Таушанов, Александър Митушев, Тодор Кръстев  и Васил Божинов са вече на разположение на новият наставник на петричкия футболен отбор Иван Златински. Очаква се всеки момент да се включат Любомир Граминов, Запро Динев и Владимир Кабранов.
Евентуално при положителен развой на договорките  с шефа на ОФК Беласица Георги Петров, тренировъчния екип на отбора може да облече и Антон Гущеров.
На този етап Благой Наков прави процедури по лекарски указания и се очаква и той да се включи заедно с колегите си в лятната подготовка. До края на седмицата ще има яснота кои футболисти ще останат заедно с новопривлечените  и при това положение с кои ще продължи лятната подготовка старши треньора Иван Златински.
Обмисля се евентуален лагер-сбор в Банско.  Това , разбира се, ще стане факт след като старши треньора Иван Златински се срещне с управителя на клуба Георги Петров и се прецени съобразно финансовите възможности продължителността на престоя в курортния град.

Ташко Сульотов