Петричкият бизнесмен и футболен президент Марчо Мазнейков подкара 58 години, на рождения си ден готви домашни гозби с децата Мери и Дидо

Петричкият бизнесмен Марчо Мазнейков, кой е и президент на ФК „Беласица-08” навърши 58 години. През целия ден телефонът му прегря от поздрави с пожелания от много негови колеги, състуденти и многобройни приятели от страната и чужбина. Пръв, разбира е , го поздрави брат му д-р Христо Мазнейков.
„Благодаря на всички, които ме зачетоха и не ме забравили, по случай моя  рожден ден. Ще празнувам в домашна обстановка, като ще демонстрирам кулинарните си умения, за което ще ми  помагат дъщерята Мери и син Дидо. Тази година отборът, който ръководя, ще има 10-годишен юбилей и още отсега създаваме организация по категоричен начин да оглавим таблицата в зона Струма-2. Радвам се, че синът ми е републикански шампион по планинско колоездене и след поредните си успехи тази година по всичко личи че ще печели отново титлата в категорията до 12 годишна възраст”, сподели Марчо Мазнейков.

Ташко Сульотов