Ивайло Константинов дари 3 000 лв. на Мъжки хор “Св. Иван Рилски”, правят професионален запис /видео/

  Народният представител от ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов дари 3 000 лв. лични средства за Мъжкия хор “Св. Иван Рилски”. Диригентът на хора Таня Камбурова и хористи дойдоха да му благодарят лично по повод направено от него дарение.

По време на своя приемна преди месец и половина в Дупница, Константинов бе потърсен за съдействие от представители на хора. Тогава депутатът се ангажира да помогне финансово, за да може известният дупнишки хор да направи професионален запис на свои песни в студио. На състава му бе необходима сумата от 3 000 лв., които Константинов дари от свои лични средства.

Диригентът на хора Таня Камбурова благодари от името на целия състав и връчи поздравителен адрес на народния представител от ГЕРБ. В благодарствения адрес Мъжкият хор изказва искрената си признателност за подкрепата, която е оказал  Константинов.

“Благодарим Ви за проявеното отношение и дълбоко ценим Вашата ангажираност към изкуството в град Дупница. Осъществените записи ще останат във фонда на града и ще докажат активната дейност на състава ни”, се казва в благодарственото писмо, адресирано до народния представител от Дупница.

Вижте прекрасните изпълнения на популярния хор: