„Марек 1915” на два пъти поведе срещу „Струмска слава”, но загуби мача с 2:3

 

Отборът на „Струмска слава” изравни, а малко след това и отбеляза победен гол

„Марек 1915” загуби с 2:3 от новака във Втора лига „Струмска слава” в контролен двубой, игран вчера на стадиона в Радомир. Дупничани поведоха в резултата в 38-ата минута с гол на Николай Николов, но в 45-ата минута домакините изравниха. След почивката и в двата тима бяха извършени редица промени, като „Марек” отново излезе напред в резултата с втор гол на Ники Николов в 58-ата минута. Отборът на „Струмска слава” успя бързо да изравни, а малко след това да стигне и до победен гол.

Мача пропуснаха Робертин Атанасов и Димитър Владимиров, които са с контузии.

„Не съм доволен от резултата, но от играта – да. Има още какво обаче да подобрим”, заяви старши треньорът Цветан Видински. Срещата бе ръководена от ветерана във футболното съдийство Димитър Шарлачки, който е международен рефер. И двата тима останаха доволни от неговите отсъждания.

Дупничани остават без победа дотук в контролите, след като инкасираха загуби още от „Хебър” и ЦСКА 1948 и равенство със „Септември” (Симитли). Следващата проверка на дупничани е в събота срещу отбора на „Миньор” (Пк) и ще се играе в Ковачевци от 10 часа.