ПЪЛЕН ШАШ В БСП! Корнелия Нинова с очила “Картие” за 4 бона

 

Корнелия Нинова си купи очила “Картие” за 4 хиляди лева. Новината за баровската придобивка на партийната шефка мълниеносно стигна до най-бедните социалисти в малките партийни организации по села и паланки и буквално изправи на нокти БСП.

Нинова сложи луксозните цайси преди няколко седмици, но за кратко време избирателите й научиха марката и цената, което взриви Столетницата. “Как е възможно да говори за социални права и равенство, щом може да си позволи аксесоар, който струва повече от годишната пенсия на неин избирател”, роптаят червените.

Според информацията цената на луксозните очила в представителните магазини е точно 4000 лева, но те са били купени с голяма отстъпка от реномирана оптика. От години Нинова обяснява, че нито си позволява дизайнерски тоалети, нито отделя пари за глезотии. Затова се предполага, че вероятно новите диоптри са били доста намалени, за да може социалист №1 да си ги позволи, пише седмичник.

Иначе Корнелия Нинова винаги е претендирала, че предпочита да се облича скромно и да не дава баснословни суми за маркови аксесоари, а още по-малко за грим и прическа. Малцина знаят, че Корни сама се грижи за външния си вид, включително и за макиажа преди появяване пред камера.

Прическата й обаче струва 100 лева, като в сумата се включва подстрижка и боядисване.