Частни съдия-изпълнители погнаха длъжници из Дупница! Продават ипотекирани къщи и етажи от къщи, имотът на Емил Василев от Бобов дол струва само 8 075 лв., домът на Васил Николов е сложен на тезгяха за 37 425 лв.

Частните съдия-изпълнители се прицелиха в къщите в Дупница и Кюстендил, след като преди това масово на тезгяха бяха слагани апартаменти заради невъзможност собствениците им да погасяват задълженията си към различни банкови институции.

Етаж от къща се продава на ул. “Клокотница” № 11А в Дупница от частния съдия-изпълнител Елица Христова. Началната цена, от която ще започне наддаването, е 37 425 лв.

Според данните от обявлението недвижимият имот принадлежи на така наречения длъжник Васил Николов и на ипотекарните длъжници Лиляна Николова, Анка Стоянова и Йордан Николов. Вземането е към банка, като върху имота има ипотека и вписани възбрани.

Елица Христова продава също така и етаж от къща ул. „Благодарност“ № 15 срещу сумата от 18 660 лв., като имотът е от 104 кв.м. Собственик на имота е Кирил Георгиев. Задължението му е към банка. Върху етажа има вписана договорна ипотека и възбрана.

Къща на ул. „22 март” от 60 кв.м е сложена на тезгяха за 8 075 лв. и 20 ст. Имотът принадлежи на Емил Василев от Бобов дол. В сайта на Елица Христова може да се намери и едностаен апартамент в Дупница в 50-и блок на жк „Бистрица” за 23 532 лв. Собственик е Антоанета Манова.

Частният съдия-изпълнител Милена Джоргова също е обявила за продан къща в Дупница от 134 кв.м и етаж от къща 96 кв.м за 9 331 лв., като този имот се намира на ул. „Евтим Трайчев”. В нейния списък е и къща от 34 кв.м на ул. „Чайка” №1, като цената на дома е 12 825 лв.

 

Снимките