Милен Радуканов: Засега нямаме нов футболист, предстоят преговори между Хендерсън и „Пирин”

 

„Пирин” за момента няма да подписва договор с ирландския футболист Конър Хендерсън, който е на проби в отбора. Това съобщи старши треньорът Милен Радуканов на вчерашната пресконференция на тима преди мача с „Етър”.

“Засега нямаме нов футболист, няма и да имаме за мача с „Етър” (ВТ), така Радуканов отговори на въпрос каква е ситуацията около играча, който кара проби при “орлетата”. Предстоят преговори между играча и „Пирин”, но Радуканов е доволен от него от показаното в контролата с „Германея” (Сапарева баня).

Аймен Суда е наказан, а Даниел Младенов има леки болки в крака, но ще му бъде поставена инжекция и ще влезе в групата за гостуването във Велико Търново.

“Гледал съм достатъчно „Етър” и знам какъв отбор са. Ще имат обаче допълнителен импулс, тъй като им предстои първата среща на своя стадион. „Пирин” обаче не се плаши от никой и си играе неговата игра”, заяви Радуканов пред журналистите.

„Пирин” заема 7-ото място в класирането с 5 точки, но няма победа след тази като гост на „Ботев” (Пловдив). Етърци са с 2 точки на предпоследната 13-а позиция.

БФС определи съдийски назначения за 5-ия кръг на Първа професионална лига. На 12 август, събота от 18,15 ч.

Георги Кабаков с помощници Мартин Маргаритов и Станимир Илков ще свири двубоя между „Етър” и ОФК „Пирин” ЕООД

ГС: Георги Николов Кабаков АС1: Мартин Веселинов.

Битката между „Септември” (София) и ЦСКА (София) ще се ръководи от Стефан Апостолов, а Волен Чинков ще е съдията на срещата между „Левски” и „Дунав”. Георги Давидов пък ще пътува до Разград, за да свири битката на „Лудогорец” с „Верея”.