5 лева за билет за феновете на „Миньор” (Пк) в Банско и засилена полицейска охрана

Заради буйната агитка на „Миньор” от клуба са предвидили и засилена полицейска охран

 

 

Отборът на “Миньор”  спази  традицията  откакто рита в Югозапада и  по програма в първия  есенен кръг  ще гостува този път  на Банско в събота. Старши-треньорът на перничани Даниел Бачков ще определи групата от 18 състезатели  за гостуването след тренировката тази вечер на Стадиона на мира. Под въпрос за двубоя е новото попълнение на “чуковете” Георги Найденов, който не тренира с основната група, заради вирусно заболяване. За  Банско със сигурност няма да пътува възстановяващият се от операция на дясното коляно Иво Райков. Има вероятност в групата да не попадне и пропусналият  почни цялата лятна подготовка Георги Ризов. Нападателят Кристиян Ковачев все още се нуждае от време, за да бъде напълно готов за игра, след като претърпя интервенция на лявото рамо и в контролите през лятната подготовка играеше със специална превръзка, която пазеше оперираната става. Халфът Илиян Илиев е напълно възстановен от  болките в кръста, които го мъчеха преди две седмици и ще връзва играта на своя  отбор в средата на терена. На вратата най-вероятно ще бъде Даниел Леонтиев, който не взе участие   в някои от контролите на “жълто-черните”, заради изпитите си в НСА “Васил Левски”, но вече се е настроил на футболна вълна.

Същевременно ръководството на ФК „Банско” определи цена на билетите от 5 лева за феновете на „Миньор” (Перник) за съботния мач между двата отбора. Срещата е от първия кръг на Югозападната трета лига и ще започне в 18.00 часа на стадион “Свети Петър”.

Феновете на домакините ще плащат само два лева за вход. Толкова бе цената им и през миналата година във втора лига. Заради буйната агитка на „Миньор” от ръководството на клуба от планинския курорт са предвидили и засилена полицейска охрана.

Това ще бъде и първата среща за „Банско” в трета лига след повече от 8 години.