Нов член на управата на „Струмска слава”: Желязко Кочарков идва от ръководството на „Велбъжд”

Петър Димитров

 

Петър Димитров се възстановява от контузията, вече тренира и вероятно ще e част от отбора за мача в събота

 

Бившият спонсор на „Велбъжд” Желязко Кочарков влезе в Управителния съвет на ФК „Струмска слава”. Решението е взето на Общо събрание на клуба, съобщи изпълнителният директор Кирил Николов. Кочарков поема детско-юношеската школа на радомирския клуб.

Нов член в Управителния съвет е и юристът Катя Иванова. Двамата заемат местата на напусналите по собствено желание Бойчо Огнянов и Антон Вучев. Председател на Управителния съвет на ФК „Струмска слава” остава Георги Харачерев. Пред Общото събрание е направен финансов отчет за последната година и половина от дейността на клуба. Разходите му за този период възлизат на 260 000 лв., сега са необходими двойно повече, уточниха от ръководството на „Струмска слава”.

Клубът ще има и свой представител в местната инициативна група. Това е изпълнителният директор Кирил Николов.

Петър Димитров се възстановява от контузията, вече тренира и вероятно ще бъда част от отбора на „Струмска слава” в предстоящия мач в събота. В четвърти кръг от първенството на Втора лига радомирци приемат „Марица” (Пловдив).

На всеки отбор ще му е трудно в Радомир, закани се старши треньорът Владимир Димитров. По думите му отборът е показал и на собствен терен, и в Горна Оряховица, че е добър отбор и играе добър футбол.

“Нямаме право на грешка пред своята публика”, отсече Димитров. “Целият състав е в добра форма, няма наказани, нито контузени играчи. Футболистите са амбицирани да покажат възможностите си у дома, затова ще играем за победа, без да подценяваме противника”, заключи наставникът на радомирци.