Екшън! Простреляха с „Калашников” поршето на криминално проявения Цветан Акшаров-Шушнара в Сандански, видеокамера „хвана” на местопрестъплението 2-ма мъже с мотор и 2-ма в лека кола

Подпалено е и БМВ-то на бащата на Шушнара – Димитър, лично шефът на полицията Борис Щурков пое разследването

На местопрестъплението е работила камера.

 

Поршето на криминално проявения Цветан Акшаров-Шушнара от Сандански бе направено на решето с „Калашников” след среднощен екшън в курортния град. Преди стрелбата е било запалено БМВ-то на бащата на Шушнара. Инцидентът стана около 2,30 часа на площад „Климент Охридски” в Сандански. Лекият автомобил бил паркиран пред гаража на Шушнара. Според разследващи случая става въпрос за наказателна акция. Нападателите надупчили вратата на гаража му с цял пълнител „Калашников“, като вътре било паркирано поршето на Шушнара.

Бащата на Цветан – Димитър, чул изстрелите и излязъл да провери какво се случва пред дома им. През това време запознати заявили, че Цветан се намирал в Гърция. Колата на чичо му също била залята със запалителна течност, но тя не била запалена. Лично шефът на полицията Борис Щурков пристигнал на мястото на екшъна. Според разследващи има записи от камери, които са заснели акцията срещу Шушнара. Кадрите са заснели двама мъже с мотор и други двама с лек автомобил. До късно следобед все още нямаше задържани.

В нападнатия с „Калашников” гараж е било паркирано поршето на Цветан.

 

Снимки: Ирина ЖЕРЕВА